fietsmand-expert

Fietsmanden

Filters

Merk
Toon resultaten (245)
  1. Meer opties
  2. Minder opties
Prijs
Toon resultaten (245)
Kleur
Toon resultaten (245)
  1. Meer opties
  2. Minder opties
Inhoud
Toon resultaten (245)
Bevestiging
Toon resultaten (245)
"fietsmand-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist
Alle fietsmanden

Stijlvol transport

Zoekt u een fietsmand? In onze webshop zult u zonder twijfel slagen. Wij hebben alle soorten en merken fietsmanden; kinderfietsmanden, honden-fietsmanden, bagagefietsmanden etcetera. Er zijn fietsmanden die voorop het stuur gemonteerd worden of met ophanghaken worden vastgezet. Overigens niet alleen manden voor aan de voorzijde van de fiets, maar ook voor op de achterdrager.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Yepp Cargo Flexx fietsmand

Vraag: Kun je deze mand er makkelijk afhalen om boodschappen mee te doen?

Antwoord van onze expert: Deze mand zit aan de fiets bevestigd. De boodschappen kunnen uiteraard na het winkelen in de mand worden geplaatst.

Cordo Pet Carrier

Vraag: Kan het veiligheidrek er helemaal van verwijderd worden en nadien terug opgeplaats worden ... zoals bij sommige andere honden fietsmanden?? Wat zijn de correcte afmetingen aub? Breedte/Lengte 45 cm Hoogte 34 cm Diepte 24cm Klopt dit?? Waarom schrijven jullie er dat niet bij is overzichtelijker :) Dank u

Antwoord van onze expert: Bedankt voor uw bericht! De afmetingen van de Pet Carrier zijn: L47 B36 H35. Het veiligheidsrek is makkelijk te demonteren. Houd er wel rekening mee dat de Pet Carrier zonder bevestigingsmateriaal wordt geleverd.

Wicked Kratmand

Vraag: Wat z'n de afmetingen van een L mand?

Antwoord van onze expert: De afmetingen van de mand zijn als volgt: S: 15 liter, 20 (hoogte) x 33 (lengte) x 23 (breedte) cm M: 35 liter, 25 x 43 x 33 cm L: 40 liter, 25 x 46 x 35 cm XL: 60 liter, 30 x 50 x 40 cm

  Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.

Onafhankelijk keurmerk